ترمیم گچ ریخته شده دیوار کرج

شهریور ۵, ۱۴۰۰
0 نظر

چکیده مطلب

وقتی قسمتی از گچ دیوار و یا سقف در یک مکان دچار پوسته پوسته شدن، سوراخ شدن و کلا خسارت می شود، به ترمیم گچ ریخته شده دیوار نیاز می شود. از آنجایی که بعضی برای ترمیم و بازسازی ساختمان خود هیچگونه اطلاعی نداشته و از اهمیت دقت و تخصص در کار بی خبر هستند، در این مقاله به طور خلاصه و مفید به بررسی دلایل آسیب به گچ و ترمیم آن می پردازیم. و در پایان یک نتیجه گیری از این مقاله را به شما ارائه می دهیم.

گچ کاری روی دیوار

ترمیم گچ دیوار

گچ و گچ کاری چیست؟

برای پرداختن به بحث ترمیم گچ ریخته شده دیوار ابتدا بهتر است که آشنایی نسبی با گچ و گچ کاری پیدا کنیم. اینکه گچ چیست و از کجا بدست می آید؟ می دانیم که گچ یک ماده ای طبیعی است که در طبیعت وجود دارد. ولی در اصل این ماده در هنگام استخراج از معدن شبیه سنگ است. در کارخانه با حرارت دادن به ماده سفید رنگ و نرم گچ تبدیل می شود. کاربرد گچ در صنایع مختلفی است. یکی از این صنایع، صنعت ساختمان سازی است که برای گچ کاری دیوار و سقف استفاده می شود.

گچ کاری از کارهای اولیه در طراحی ساختمان است. برای انجام هر کار تزیینی و زیبایی روی دیوار نیاز به گچ کاری دیوار است. اولین مرحله از گچ کاری ساختمان مخلوط کردن گچ است. ممکن است که فکر کنید این کار ساده است ولی این عمل ترفند های خاص خودش را دارد. گچ کاری درست و اصولی باید با شناخت و علم به این کار انجام شود. نکاتی در حین استفاده از گچ و گچ کاری وجود دارد و بسیار با اهمیت است.

گچ کاری روی دیوار

از ابزارهای مهم گچ کاری، ماله است. کار با ماله هم اصولی دارد. ممکن است گاهی نیاز باشد که چندین بار با ماله گچ را بردارید و به دیوار بمالید تا صاف و یکدست شود.

تصویرگچ بلند شده از دیوار

گچ بلند شده از دیوار

گچ کاری و ترمیم گچ ریخته شده دیوار

اگر فقط قسمتی از دیوار است که ریخته شده و نیاز به ترمیم دارد، باید همان قسمت را بررسی کنید و از مواد زائد و گرد و غبار پاک کنید. اندازه محیط قسمتی که آسیب دیده و نیاز به ترمیم دارد هم مهم است.

در ترمیم گچ ریخته شده دیوار، اگر حفره ها بزرگ باشد حتما نیاز به گچ کاری است ولی در غیر اینصورت اگر کوچک باشد با مواد ترمیمی هم می توان حفره ها را پر کرد.

 

در گچ کاری محل آسیب دیده باید کاملا مرطوب شود. این کار باعث می شود تا لایه جدید بهتر روی لایه قبلی بچسبد. اگر هم لایه قدیمی را کمی خراش دهید، به کیفیت کار و میزان چسبندگی گچ جدید و قدیم اضافه می شود. در واقع دو گچ کاری در هم اقدام می شود. اگر قصد انجام ترمیم گچ دیوار را دارید، بدانید که این کار نیاز به تکرار و کسب تجربه و مهارت دارد. با تمرین و تکرار می توانید به خوبی این کار را یاد بگیرید و انجام دهید.

ساختمان

بازسازی ساختمان 

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها