پارتیشن بندی اداری

شهریور ۳, ۱۴۰۰
0 نظر

پارتیشن بندی اداری کرج

پارتیشن بندی اداری کرج
پارتیشن بندی اداری کرج

پارتیشن بندی کرج

 

در بازسازی ساختمان

امروزه در خیلی از محیط ها مخصوصا مکان های اداری از تکنیک پارتیشن بندی استفاده می شود. پارتیشن بندی اداری یک روش برای تفکیک کردن و مجزا کردن قسمت های مختلف در یک اداره و محل کار است. در پارتیشن بندی هر قسمت مجزا می شود و در اختیار یک کارمند و یا کارمندان قرار می گیرد. خیلی از ساختمان های اداری قدیمی برای پارتیشن بندی جدید نیاز به بازسازی ساختمان دارند تا با طراحی داخلی در پارتیشن بندی فعالیت شود.

بهتر ابتدا درباره پارتیشن و پارتیشن بندی مطالعه ای داشته باشیم و سپس به پارتیشن بندی اداری و انواع آن و در ادامه اجرای آن بپردازیم.

پارتیشن اداری چوبی

پارتیشن اداری

پارتیشن چیست؟

پارتیشن به معنای جداسازی و تفکیک سازی است. به وسیله پارتیشن می توان از فضای یک محیط خیلی بهتر و بهینه تر استفاده کرد. در خیلی از مکان ها مثل ادارات، مکان های مسکونی و غیرمسکونی استفاده می شود.

با استفاده از پارتیشن و طراحی حرفه ای آن در ساختمان می توان از محیط ها را کاربردی تر کرد. پارتیشن ها به دو نوع وجود دارند. یکی پارتیشن های ثابت هستند و دیگری پارتیشن های متحرک هستند.

پارتیشن ثابت

پارتیشن ثابت بر روی زمین پیچ و مهره می شود و نصب می شود. ارتفاع بعضی از این پارتیشن ها بلند است. به سقف وصل می شوند. بعضی ها هم ارتفاعشان کم و کوتاه است.

تصویری از پارتیشن ثابت

پارتیشن ثابت

پارتیشن متحرک

به صورت شناور است و قابل جا به جایی است. می توان بر اساس تغییر دکوراسیون آن را تغییر داد. از مزایای آن تنوع در طراحی و چیدمان بر اساس دکوراسیون است.

پارتیشن بندی

با پارتیشن می توان فضاها را تفکیک و از هم جدا کرد. با انجام تقسیم فضا به وسیله پارتیشن، در واقع پارتیشن بندی شده است. این کار با هدف منظم کردن محیط و فضا انجام می شود.

پارتیشن بندی اداری

با توجه به محدودیت فضا در مکان های اداری و کاری و بر اساس نیازی که به تبدیل فضا به فضای کاربردی تر است، در ادارات پارتیشن بندی با توجه به یک پارامترهایی طراحی و اجرا می شود.

البته که علاوه بر کاربردی بودنش باید به زیبایی و طراحی پارتیشن بندی اداری هم توجه شود. طرح و مدل پارتیشن اداری تاثیر بسزایی می تواند در زیبایی یک محیط اداری داشته باشد. در یک محیط اداری با حفظ نظم و آرامش کارکنان مورد توجه قرار گیرد. راحتی کارکنان نیز در الویت این طراحی و جا به جایی مطرح می شود. در پارتیشن بندی اداری انواع چوبی، فلزی و شیشه ای هست که بنا بر کاربردش اجرا می شود.

از بزرگترین علت های استقبال و استفاده از پارتیشن بندی اداری ایجاد یک فضایی آرام و با دسترسی بالا برای کارکنان و کارمندان است. این نکته از مهم ترین علت های استفاده از پارتیشن بندی در محیط اداری است.

انواع پارتیشن اداری

پارتیشن های اداری در مدل های مختلفی از جمله، تک جداره، دو جداره، فریم لس، کلاسیک، شیشه ای، دارای فریم آلومینیومی و دیگر انواع وجود دارند و عرضه می شوند. هر کدام از مدل ها بر اساس کاربرد و محیطی که قرار است قرار گیرند انتخاب می شوند. از رایج ترین نوع پارتیشن بندی اداری می توان به گزینه های زیر اشاره داشت.

  1. شیشه ای
  2.  ام دی اف
  3.  ای و ام دی اف
  4. پارتیشن بندی ام دی اف با پروفیل آلومینیومی
  5. با پروفیل آلومینیومی

هر کدام از این انواع در نوع خود و با توجه به نوع فعالیتی که وجود دارد قیمت آنها انتخاب می شوند و مورد استفاده قرار می گیرند. به همین علت بهتر است که با یک کارشناس مشاوره شود.

پارتیشن های اداری از نظر تعداد جداره نیز به تک جداره و دو جداره نیز طبقه بندی می شوند:

پارتیشن تک جداره

این پارتیشن ها به صورت قاب هایی یک تکه هستند که حالتی ایستاده دارند. این پارتیشن ها سبک هستند و خیلی راحت می توان آن ها را جا به جا کرد. ایمن نوع پارتیشن ها از دو جداره ها ارزان تر هستند.

تصویری از پارتیشن متحرک

پارتیشن متحرک

پارتیشن دو جداره

در پارتیشن های دو جداره برای نگه داشتن پارتیشن از ستون استفاده نمی شود زیرا پارتیشن ها به اندازه کافی مقاوم هستند و استحکام دارند. از مزیت های پارتیشن های دو جداره عبور کابل های شبکه و سیستم در قسمت های پارتیشن است. قیمت این نوع پارتیشن ها به طور تقریبی دو برابر تک جداره ها است. در دو جداره ها تنوع مدل ها بیشتر است و مدل هایی که تا سقف ادامه دارند در طرح و زیبایی پر تنوع هستند.

مزایای پارتشن بندی اداری

برای ایجاد یک محیط مطلوب از پارتیشن استفاده می شود. با قرار دارن بخش های مختلقی از فضا برای کارکنان راندمان هم بالا می رود و محیط بسیار آرام و مطلوب برای کارکنان است. از مزایای پارتیشن بندی به موارد زیر اشاره می کنیم.

  • مخفی کردن یراق آلات
  • قابلیت حرکت آسان و بی دردسر
  • سرعت در ساخت و صرفه جویی در زمان
  • کاهش هزینه ها
  • عمر طولانی
  • استفاده مفید از بیشتر فضا
  • مقرون به صرفه بودن
  • آکوستیک بودن
  • حفظ یکپارچگی در محیط
  • قابلیت اجرا در ارتفاع های گوناگون
  • عدم آسیب رسانی به ساختمان
عامل قیمت در پارتیشن بندی

قیمت پارتیشن و پارتیشن بندی به عوامل زیادی بستگی دارد. اول از همه جنس آن است. این که قرار است شیشه ای انتخاب شود یا چوبی و یا آلومینیومی باشد. در مرحله بعد مدل طراحی و نحوه پیاده سازی آن است. کیفبت بهتر در طراحی قیمت را بیشتر می کند و این کاملا طبیعی است. خلاقیت و اجرای اصول در طراحی و نصب پارتیشن بسیار مهم است. یک پارتیشن ارزان که اصولی اجرا شده است به مراتب با ارزش تر است از یک پارتیشن گرانی است که بی کیفیت نصب و اجرا شده است.

سخن آخر

با توجه به تنوع در انواع پارتیشن بندی اداری بهتر است که قبل از انتخاب و خرید با کارشناسان مجموعه در ارتباط باشید و نسبت به فضا و کاری که قرار است انجام شود مدل مناسب و دلخواهتان طراحی و نصب شود.

پارتشین بندی اداری کرج

فعالیت ما از سال 1361 با انجام پروژه اسکلت بتنی مجتمع تجاری امیر همزه واقع در اصفهان شروع شد و بعد ها در سال 1379 با ثبت شرکت خشت اول افق سبز بطور رسمی فعالیت حرفه ای خود را ادامه دادیم.

 تا سال 1397 پروژه های مختلف عمرانی از انبوه سازی در چابهار گرفته تا ساخت مجتمع تجاری در تهران را انجام داده ایم. این موارد شامل اسکلت بتنی ، گودبرداری ، صفر تا صد ساختمان و …بوده است.

از سال 1397 با اضافه شدن نیروهای تخصصی جوان و حرفه ای در حوزه بازسازی و بهسازی ساختمان با نام بهسازان سیویل شروع به فعالیت نمودیم و در همین مدت کوتاه پروژه های موفقی در محدوده کرج و تهران اجرا نموده ایم.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها